Radionica “Shoulder Mechanics” – za one koji žele znati više

Svakodnevne aktivnosti koje zahtijevaju sudjelovanje ramena kao i izvođenje Pilates vježbi iz naprednog repertoara lako mogu stvoriti negativne obrasce pokreta i kompenzacije.

Loša stabilnost ramena, slaba pokretljivost i nepravilno izvođenje pokreta su disfunkcije s kojima se svakodnevno susrećemo u radu s klijentima.

Upravo ova BASI Pilates® radionica fokusirati će se na ispravnu mehaniku ramenog pojasa – posebno u izvođenju Pilates vježbi.

Teme kojima će se radionica baviti:

• Anatomski pregled ramena
• Mehanika ramena
• Funkcija ramena
• Česti problemi ramena
• Česte ozljede ramena
• Važnost ispravne mehanike ramena u izvođenju vježbi Pilatesa

Radionica će se održati na engleskom jeziku. Materijali za radionicu su osigurani.

Polaznici će potvrdu o sudjelovanju na radionici primiti putem e-maila direktno od BASI® Academy HQ.

Radionica je bodovana od strane PMA-a (krovna Pilates organizacija) s 5 CECs bodova.

Mjesto održavanja: Studio Pilates Shape, Lopatinečka 3, Vrbani, Zagreb 

Datum održavanja radionice: 06.12.2020. s početkom u 10 sati

Trajanje radionice: 6 sati 

Cijena radionice: iznosi 169 $ (dolara). Rok za prijavu je 20.11.2020. Za registraciju nakon tog datuma cijena radionice iznosi 199$.

Na radionicu se možete prijaviti putem linka:   http://www.basipilates.com/courses/zagreb-croatia-shoulder-mechanics

Predavač na radionici je BASI®Pilates Principal Faculty trenerica Natascha Eyber

Natascha Eyber akreditirana je trenerica BASI® Pilatesa od 2003. godine. 2006. godine postaje BASI® Faculty Teacher, 2014. godine Senior Faculty Teacher te 2019. godine i Principal Faculty Teacher.

Mentor joj je bio upravo osnivač BASI® Pilates Academy Rael Isacowitz koji je imao čast raditi i sa Pilates starješinama.

Natascha Eyber se školovala i radila kao baletna plesačica i učiteljica, te ima veliko iskustvo u treniranju profesionalnih plesača. Bila je direktor baleta “Ljepotica i zvijer” (Disney) i radila kao redateljica i koreografkinja.

Od 2002. godine, Natascha se posvetila BASI® Pilates obrazovanju. Do 2009. bila je profesorica u školi za suvremeni ples SEAD u Salzburgu, predavala je balet i poučavala studente plesa i svoje klijente BASI® Pilatesu.

2009. godine otvara vlastiti studio „Pilates House“ u Münchenu, sjedište BASI® Pilatesa za Njemačku, Austriju, Švicarsku i Skandinaviju. Osim intenzivnog rada s osnivačem BASI® škole Pilatesa (Raelom Isacowitz) i dovršetka njegovog naprednog obrazovnog programa “Ultimate pilates”, kontinuirano trenira i kod Karen Clippinger, Alana Herdmana, Deborah Lessen i drugih poznatih stručnjaka.

Njezin glavni interes leži u biomehanici ljudskog tijela i utjecaju gravitacije. Njezin fokus je otkrivanje i ispravljanje mišićne neravnoteže klijenata i podučavanje funkcionalnom kretanju. Surađuje i s klijentima koji imaju različite fizičke poteškoće i pomaže im s Pilatesom poboljšati njihove fizičke mogućnosti i poboljšati njihovu kvalitetu života.

Broj mjesta na radionici je ograničen, vremena za prijavu je jako malo, požurite s prijavama, osigurajte svoje mjesto na radionici.  Ovo je i prilika upoznati predivnu i profesionalnu Nataschu Eyber koja će s velikom ljubavlju prenijeti svoja znanja na Vas.

Više o BASI®Pilates školi možete naći na https://www.basipilates.com/ 

...some text in the toast body...