Pilates Shape studio nalazi se u Zagrebu, naselje Vrbani. Održavamo  napredne i početne satove BASI Pilatesa na prostirci (mat) i spravama (reformer, cadillac, stability chair, arc barrel). BASI (Body Arts & Science International) Pilates, trening je na strunjači  fokusiran na osvješćivanje osnovnih Pilates principa kroz originalne osnovne Pilates vježbe sa modernim pristupom. Ovaj jedinstveni sistem vježbanja osvaja konceptom vježbi koje jačaju trbušnu muskulaturu i mišiće leđa, pa zahvaljujući tome otklanja mnoge zdravstvene probleme i poteškoće kao posljedice slabe trbušne muskulature i nepravilnog držanja, ali u isto vrijeme poboljšava tonus, kondiciju i izdržijivost svih mišića te osvaja svojim trajnim rezultatima pravilnog držanja, oblikovanja tijela, ojačanih trbušnih i mišića donjih leđa te općeg psiho-fizičkog zdravlja.

BASI Pilates je vodeća Pilates obrazovna akademija, sa reputacijom za inovativnost, posvećenost i akademsku izvrsnost. Akdemiju je osnovao Rael Isacowitz 1989. godine, svijetski poznati Pilates pedagog. BASI Pilates čuva ostavštinu Josepha i Clare Pilates, a njihov način prakticiranja metode nadopunjuju sa suvremenim znanstvenim spoznajama.  Iako je u BASI obrazovanje usidreno anatomsko znanje, fiziologija i znanstveni principi, naglasak je na estetsku kvalitetu svakog pokreta.

Misija BASI Pilatesa je stvarati i održavati profesionalne standarde podučavanja Pilates metode, te očuvati i ovjekovječiti dar Pilatesa kroz educiranje učitelja najvećeg kalibra. Glavna svrha BASI Pilatesa  je da educira instruktore Pilatesa i održava njihovu naobrazbu na vrhuncu discipline za vrijeme trajanja njihovih karijera.

Vjerujemo u međusobno neraskidivu povezanost tijela, uma i duha. Želimo kroz vježbanje Pilatesa promicati jačanje svjesnosti o tijelu i mogućnosti utjecaja na svoje zdravlje, raspoloženje i izgled.

„Ne um ili tijelo, već um i tijelo.“
J. H. Pilates

Vježbajte uz školovane BASI Pilates instruktore sa višegodišnjim iskustvom koji će program koji ste odabrali prilagoditi vašim željama i potrebama.

Veselimo se Vašem dolasku!